Välkommen till min värld

10 juni, 2009

Att duscha för att sedan tvingas bajsa är direkt hemskt

En varm dusch är aldrig fel. Inte ens i Thailand är det skönt att duscha kallt, det ska vara varmt och det ska vara så varmt att det gör lite ont. Det gäller att hitta gränsen mellan "lite ont" och "för ont". Det kan vara lite knepigt om man duschar på andra ställen än hemma att hitta "lite ont"-läget, men det brukar gå efter en stunds testande. Det är bara att hoppas på att den duschen man råkat hamnat i inte är sådan dusch som kan uppbringa sådan infernalisk värme att om man träffas av dess strålar ser livet passera revy. Sådan duschar är farliga monster. 

Det ligger ju i sakens natur att man blir ren efter en varmdusch. En skön känsla som lätt kan förbytas till ren och skär ångest om man skulle råka känna en tarmrörelse, just i det ögonblick som man kliver ut ur duschen. För att behöva besudla sin rena och varma kropp med att pressa ut en bajskorv eller två direkt efter en dusch är direkt hemskt. Det finns nämligen inget som lika effektivt raderar bort känslan av renhet som att bajsa tätt inpå avslutad duschning. Jag ryser av obehag bara av att tänka på det. 

Man skulle kunna reparera skadan genom att direkt avslutad bajsning kasta dig direkt in i duschen igen. Tyvärr är ju ofta tiden knapp i samband med duschningar. Man är på väg någonstans och möjligheten att återvända in till de varma och renande strålar finns helt enkelt inte. Därför måste man hasta i väg, bärandes på känslan av smutsighet och utan möjligheten att göra någonting åt det. 

 


Inga kommentarer:

Bloggtoppen.se

Portfolio

Portfolio
Några av mina bilder i ordnad form

Bloggintresserade