Välkommen till min värld

30 september, 2009

Jaha, så smarta var dom

Ok, hela Sveriges favoritrånare var visst inte så begåvade som det till en början antyddes. Helikopterpiloten är nu alltså häktad och man börjar undrar lite hur polisen lyckades lista ut att just denna helikopterpiloten var den de sökte. Jo, för att han jobbar på det stället därifrån de stal helikoptern!!!!

När man inte trodde att det gick att övertrumfa alla hjärndöda modebloggande fjortisar i dumhet träder alltså detta kriminella geni in i bilden och visar en gång för alla att mod och intelligens sällan går hand i hand. Om inte annat bevisar han också att kriminella, vad det verkar, har blivit just kriminella för att de helt enkelt är för dumma för att göra något annat.

Jag tycker att det här är så sanslöst idiotiskt att rånet de genomförde omedelbart ska nedgraderas från från legendariskt till parodiskt.

Egentligen är det inte oväntat, för denna septembermånad i herrens år 2009 kommer att gå till historien som månaden då Sverige helt och fullständigt anammade dumheten som den nya normen. De två klaraste lysande stjärnorna i historieböckerna kommer förstås att vara Helikopterpiloten, tätt följd av Anna Anka.

Inga kommentarer:

Bloggtoppen.se

Portfolio

Portfolio
Några av mina bilder i ordnad form

Bloggintresserade

Bloggarkiv